Billedsalg 2021

Lars Rønbøg Pop-Up-Shop / Billedsalg mandag 8. nov. 2021 kl 18-20

hos Vester Kopi, Nørregade 7, København K.Hvad går arrangementet ud på?

- En halv-improviseret butik, hvor jeg på et par timer sælger print og indrammet billeder af omkring 200 forskellige billeder, som du kan købe på stedet og få med hjem.

Hvilke formater?

- Lidt over halvdelen er print i størrelse 90x60cm / 60x40cm. Resten er billeder i indramning med/uden glas i A1/A2. Flere med passepartout. Også nogle helt store opklæbet billeder i 100x70 cm (på 10 mm skumplade). Cirka 40 billeder er tidligere udstillingsbilleder.

Hvilken type billeder er der?

- Rigtig meget FC København og Brøndby IF motiver, cirka halvdelen. Derudover AGF, OB, AaB, FCM, Silkeborg, Vejle + enkelte Sønderjyske, Randers. Derudover noget landsholdet, cykelsport, nogle få håndbold- og badmintonbilleder. Der vil også være nogle overraskelser, som jeg ikke reklamerer med på forhånd...

Er det nye billeder?

- Både og. Det ældste motiv er fra 1994 og det nyeste er fra i år, bl.a fra Wembley og der er ikoniske øjeblikke i dansk klubfodbold. Cykelbillederne er primært fra slut-90’erne/Start 00’erne. 

Hvor mange eksemplarer er der af billederne?

- Som udgangspunkt kun en af hver - nogle få billeder ligger både med indramning og som print.

Hvad hvis "mit" billede allerede er købt af en anden når jeg møder op?

- Så må vi trylle - enten på stedet eller du kan bestille efterfølgende.

Hvordan ligger priserne?

- Priser fra 99 kr. - 1299 kr. for de store A1 billeder i indramning med glas og passepartout. Det er næsten 300 kroner under normal pris.

Hvordan betaler man?

- Med MobilePay.

Forresten, er der parkering foran indgangen?

- Teknisk set ja, men ikke særlig mange pladser. Tag tog/metro til Nørreport og gå de 4 minutter ned til Vester Kopi. Kommer du i bil, så parkér i parkeringshus enten ved Torvehallerne, Illum eller Industriens Hus (Rådhuspladsen) - det tager cirka 5-7 minutter at gå dertil fra alle tre steder.