Om sitet og fotografen

Fotograf Lars Rønbøg

4230 Skælskør 

+45 2066 7929

lars@frontzonesport.dk


Sitet


Her på sitet kan du i webshoppen købe print og indrammede billeder til privat brug fra 25 år i sportens verden skudt af fotografen Lars Rønbøg. Dansk fodbold fra 1994 og til idag, international cykling fra 1997 og ti år frem, dansk håndbold fra 1996 og til i dag, dansk og international badminton fra 2010'erne og til i dag.

De indrammede billeder ser sådan ud - her et A2 eksempel. De produceres professionelt med glas, hvid passepartout, sort metalramme og fåes i størrelser fra A4 til A1. Derudover sælger jeg også billeder som prints i størrelser fra A4 til A1.


Fotografen

Lars Rønbøg har i mere end 25 år fotograferet sport på topniveau. Fra Tour de France til VM finale i fodbold - fra VM/EM i håndbold til vores hjemlige Superliga i fodbold.

I dag skyder han primært billeder til verdens største billedbureau Getty Images og servicerer deres danske kunder, der blandt andet tæller halvdelen af de danske Superligaklubber. Derudover fotograferer han til fagblade, firmaer, offentlige institutioner mv.

Uddannet fotojournalist med en passion for sportsfotografi og de skæve vinkler der kan fortælle en historie på smukkeste vis.

Her på sitet finder du et udvalg af de bedste billeder fra de begivenheder fotografen har dækket i ind- og udland siden 1990'erne og til i dag. Du finder dem i webshoppen, hvor du kan købe dem som print.

Fra Glostrup/Albertslund, f. 1967, bosat i Skælskør siden 1999. Gift med Charlotte, to voksne børn.

Ring eller skriv hvis du ikke finder det du søger - det gemmer sig måske på en strimmel film eller en harddisk.

+45 2066 7929 / lars@frontzonesport.dk